Новини

СПОМЕН ЗА СЪЗДАТЕЛЯ НА ТАЕКУОН-ДО: 21 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА ГЕНЕРАЛ ЧОЙ ХОНГ ХИ

Днес се навършват 21 години от преминаването в Отвъдното на създателя на бойното изкуство таекуон-до – корейския генерал Чой Хонг Хи (9 ноември 1918 – 15 юни 2002).

Таекуон-до с Майстор Красимир Гергинов „В темпото на Кари“

Кари се впусна в поредното спортно предизвикателство. Този път участва в тренировка по таекуондо, а неин учител е изтъкнатият майстор Красимир Гергинов VIII ДАН

ЛЕТЕН ЛАГЕР ABC FIGHT CAMP 2023

✅✅✅Остават 3 седмици!!! 1 - 7 юли, 2023гх. Ахелой

Българска кикбоксьорка ще представя страната ни на Европейските игри

➡️Днес стана известен съставът на официалната българска делегация, която ще участва в Европейските игри в Краков Малополска (Полша) – най-голямото европейско спортно събитие за 2023 г. ✅В него е включена и състезателката на ABC FIGHT CLUB Александра Димитрова – европейска шампионка на кикбокс фул контакт. Тя спечели квотата за участие в Полша през ноември 2022 г. на Европейското първенство по кикбокс в Анталия.

ЗЛАТЕН МЕДАЛ В ПЪРВИЯ ДЕН ОТ ДЛШ ПО БОКС В ЯМБОЛ

Успешно започна участието на състезатели от ABC FIGHT CLUB в Държавния личен шампионат (ДЛШ) по бокс за младежи и девойки, който стартира в Ямбол днес, 6 юни.

ТАЕКУОН-ДО И КИК БОКС УИКЕНД

✅Успешно представяне записаха деца, юноши и девойки от ABC FIGHT CLUB на две състезания през уикенда. ➡️От 2 до 4 юни в София се проведоха Държавното първенство по кикбокс (татами) и международният турнир по таекуон-до ITF Sofia Open.

УСПЕШНО УЧАСТИЕ НА ТАЕКУОН-ДО ТУРНИР В БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Шестима млади таекуондисти от ABC FIGHT CLUB участваха успешно на международния турнир по таекуон-до 4th Grand Prix Open 2023. Състезанието се проведе в Зворник, Босна и Херцеговина, на 27 май.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПОЯС НА САВАТ PRO ГОСТУВА НА ТУРНИР ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА В "КРЕМИКОВЦИ"

✅✅✅Състезателката на ABC FIGHT CLUB Александра Димитрова го спечели по време на гала вечерта на сават комба и сават PRO на турнира World Open Savate, който се проведе в Пловдив през април.

Оспорвани срещи за Купата на кмета на турнир по бойни изкуства

Десетки срещи на таекуон-до и TKD – PRO се изиграха по време на третия турнир по бойни изкуства за Купата на кмета на столичния район „Кремиковци“. Състезанието се организира от ABC FIGHT CLUB и Район „Кремиковци“ и се проведе в спортната зала в кв. „Челопечене“ в неделя, 14 май.

Изпит по Таекуон-до "звездичка" 10 - 1 гуп на 21.05.2023г.

Начало на изпита 21.05.2023г. неделя, 10.00 ч.,зала 5 Б, ст."Васил Левски".

Турнира по бойни изкуства за Купата на кмета на район „Кремиковци“. 2023

5 май е крайният срок за записване за участие в Турнира по бойни изкуства за Купата на кмета на район „Кремиковци“. Надпреварите са в дисциплините таекуон-до (форми - тул и спаринг) и TKD-PRO (кик лайт).