Новини

АЛЕКСАНДРА ДИМИТРОВА С ТИТЛА НА САВАТЕ ПРО

Победителката от 2022 г. на Световната купа на савате комба до 21 години Александра Димитрова спечели титлата и на савате ПРО в първата за България гала вечер в този формат. Тя се проведе в събота в Пловдив в рамките на World Savate Open 2023/Open Mondial Savate в зала "Олимпиада"

Майстор Красимир Гергинов за кикбокса в Темпото на Кари

Как да започнем да тренираме кикбокс и какво трябва да знаем преди да прекрачим прага на залата? И каква е историята на този боен спорт? Отговорите търсим от майстор Красимир Гергинов директно в тренировъчната зала в Национален стадион „Васил Левски“.

68 ГОДИНИ ТАЕКУОН-ДО ПО СВЕТА

Преди 68 години, на 11 април 1955 г., една корейска система от техники за самоотбрана с крака и ръце официално получава своето международно признание под името ТАЕКУОН-ДО.

БЪЛГАРСКИ И ИСПАНСКИ БОКС С ПАЛМИ РАНЧЕВ

✅Неуморният наш треньор Палми Ранчев не спира да се развива и успешно да съчетава бокса и литературата. ➡️Тези дни той се завърна в България за представянето на двете му най-нови книги – „Хаосът в играта на джаги“ и „Под шапката на скитника – подреждане на уличните безпокойства“. ⬆️⬆️⬆️Между ангажиментите и срещите в столицата и страната, на 1 април, събота, той ще проведе и станалия традиционен за ABC FIGHT CLUB семинар и тренировка по бокс????.

БОКС С ПАЛМИ РАНЧЕВ

КОГА: 1 април, събота, 12.00 ч???? ✅КЪДЕ: СК „ФАЙТ“ - Национален стадион „Васил Левски“ вход 26, зала 6 Г

ХАПКИДО С ГМ КИМ БЕОМ

Традиционен хапкидо семинар с Гранд Мастер Ким Беом се проведе в Солун на 18 март, отново с българско участие. Семинарът в Солун е първи от няколко години, след прекъсване покрай ковид пандемията и други фактори. За тренировките от Великобритания пристигна ГМ Ким Беом, представител на школата Duk Moo, на World Korea Hapkido Federation и президент на Хапкидо федерацията на Обединеното кралство.

С демонстрация в Американския университет в Благоевград ABC FIGHT CLUB отбеляза 57-ия рожден ден на ITF Таекуон-до

Tаекуондисти от ABC FIGHT CLUB отбелязаха с демонстрация 57-ия рожден ден на ITF – International Taekwon-do Federation.

57 ГОДИНИ МЕЖДУНАРОДНА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ТАЕКУОН-ДО ITF

На 22 март 1966 г. в Сеул се създава I.T.F. – International Taekwon-do Federation – структурата, която разпространява таекуон-до по света. Днес се навършват 57 години от създаването й.

Шест медала за състезателите на ABC FIGHT CLUB от държавното първенство по КИКБОКС стил Лоу Кик

На 10-12 март 2023 г. се проведе държавно първенство по кикбокс в град Шумен, ABC FIGHT CLUB участва с шест състезатели които спечелиха два златни, два сребърни, и два бронзови медала

Таекуон-до възпитава децата на дисциплина

Синът на Детелин Стаев е на 10 години и тренира таекуон-до ITF в ABC FIGHT CLUB от 3 години. През 2022 г. печели златен медал от световна купа по таекуон-до в гр.София Посещава спортните лагери на клуба. Спортът му помага да е дисциплиниран и последователен с уроците.

ТАЕКУОН-ДО ЛЮЛИН С НОВ АДРЕС

Нов дом има групата по таекуон-до на ABC FIGHT CLUB в столичния кв. „Люлин“ 7 .

Един от основните принципи на таекуондо е дисциплината

От практикуващите се очаква да се придържат към стриктни правила и кодекси на поведение, които със сигурност ще им помогнат да развият самодисциплина и фокус.