Новини

Шест медала за състезателите на ABC FIGHT CLUB от държавното първенство по КИКБОКС стил Лоу Кик

На 10-12 март 2023 г. се проведе държавно първенство по кикбокс в град Шумен, ABC FIGHT CLUB участва с шест състезатели които спечелиха два златни, два сребърни, и два бронзови медала

Таекуон-до възпитава децата на дисциплина

Синът на Детелин Стаев е на 10 години и тренира таекуон-до ITF в ABC FIGHT CLUB от 3 години. През 2022 г. печели златен медал от световна купа по таекуон-до в гр.София Посещава спортните лагери на клуба. Спортът му помага да е дисциплиниран и последователен с уроците.

ТАЕКУОН-ДО ЛЮЛИН С НОВ АДРЕС

Нов дом има групата по таекуон-до на ABC FIGHT CLUB в столичния кв. „Люлин“ 7 .

Един от основните принципи на таекуондо е дисциплината

От практикуващите се очаква да се придържат към стриктни правила и кодекси на поведение, които със сигурност ще им помогнат да развият самодисциплина и фокус.

Таекуон-до има важна роля не само за физическото, но и за умственото и психологическото развитие при децата.

Тренировките поддържат децата физически активни, като едновременно изграждат чувство за постижение и етика, докато тренират последователно и защитават различните степени колани.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПАЛМИ РАНЧЕВ!

✅На днешния 9 февруари отборът на ABC FIGHT CLUB с особено удоволствие поздравява за рождения ден дългогодишния треньор по бокс Палми Ранчев. ✅Благодарим за тренировките, семинарите и познанията в бокса, които предава на малки и големи.

ABC FIGHT CLUB -Изпит по таекуон-до за степени

На 19.02.2023 г., неделя от 10.00ч., ще се проведе изпит по таекуон-до. Могат да се явят желаещите, които тренират таекуон-до в групите на клуба,

Причината за емоционалното, психическо и физическо изтощение, от което все по-често страда дигиталният човек.

Най-новите клинични проучвания показват, че не стресът, колкото и парадоксално да звучи, а липсата на енергия е причина за емоционалното, психическо и физическо изтощение, от което все по-често страда дигиталният човек.

БОКС И ТАЕКУОН-ДО ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ

Кой казва, че едно бойно изкуство не може да се приложи в бокса? Нещо повече за приложението на техники от бокс и таекуон-до показват любопитни архивни снимки. Те свидетелстват за познанството в спортните зали между най-великия боксьор в историята Мохамед Али (1942 - 2016) и „(пионерът) - бащата на американското таекуондо“ Джон Ри (1932 - 2018).

Изпит по Таекуон-до "звездичка" 10 - 1 гуп 29.01.2023г.

Записването за изпита е до 27.01.2023г., четвъртък, при инструкторите на групите, с платена такса.

Дигитализацията промени концепцията за детството

Дигитализацията промени концепцията за детството, което през последните години е предимно дигитално. Резултатът е нарушена концентрация и трудно задържане на вниманието при децата.

НАД 1700 ТРЕНИРОВКИ ЗА 2022 Г. В ABC FIGHT CLUB

✅По традиция, на 31 декември, събота, и на 1 януари, неделя, от 14.00 ч с тренировка ще изпратим 2022 г. и ще посрещнем 2023 г. ✅Добре дошли са всички, които желаят да участват в новогодишния съботно-неделен кикбокс.