Новини

Причината за емоционалното, психическо и физическо изтощение, от което все по-често страда дигиталният човек.

Най-новите клинични проучвания показват, че не стресът, колкото и парадоксално да звучи, а липсата на енергия е причина за емоционалното, психическо и физическо изтощение, от което все по-често страда дигиталният човек.

БОКС И ТАЕКУОН-ДО ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ

Кой казва, че едно бойно изкуство не може да се приложи в бокса? Нещо повече за приложението на техники от бокс и таекуон-до показват любопитни архивни снимки. Те свидетелстват за познанството в спортните зали между най-великия боксьор в историята Мохамед Али (1942 - 2016) и „(пионерът) - бащата на американското таекуондо“ Джон Ри (1932 - 2018).

Изпит по Таекуон-до "звездичка" 10 - 1 гуп 29.01.2023г.

Записването за изпита е до 27.01.2023г., четвъртък, при инструкторите на групите, с платена такса.

Дигитализацията промени концепцията за детството

Дигитализацията промени концепцията за детството, което през последните години е предимно дигитално. Резултатът е нарушена концентрация и трудно задържане на вниманието при децата.

НАД 1700 ТРЕНИРОВКИ ЗА 2022 Г. В ABC FIGHT CLUB

✅По традиция, на 31 декември, събота, и на 1 януари, неделя, от 14.00 ч с тренировка ще изпратим 2022 г. и ще посрещнем 2023 г. ✅Добре дошли са всички, които желаят да участват в новогодишния съботно-неделен кикбокс.

Семинар с Гранд майстор Хванг Ин-Шик , Сърбия, Бачка Топола, декември 2022.

Сърбия, Бачка Топола, декември 2022. Семинар с живата легенда на бойните изкуства и един от първите ученици и впоследствие световно известни учители в хапкидо - Гранд майстор Хванг Ин-Шик (Hwang In-Shick). Участник в кино продукции с Брус Лий, Чък Норис, Джеки Чан, където прилага техники от Хапкидо в бойните сцени.

Тренировъчен график по време на празниците- национален стадион" Васил Левски "зала 5 Б

ABC FIGHT CLUB е специализиран в тренировките по бойни изкуства и бойни спортове в продължение на повече от 28 години. Клубът предлага различни видове тренировки - таекуон-до, кик бокс, бокс, савате, мма, корейските бойни изкуства хапкидо и кумдо, занимания по СИСТЕМА и др. Разполага с добре оборудвана спортна зала и предлага гъвкав график сутрин, вечер и през деня. Тренировките се водят от квалифицирани треньори и инструктори с дългогодишен практически стаж в работата с деца и възрастни. Има специализирани групи по таекуон-до за деца на възраст 5 - 9 години, 10-16 години, юноши и възрастни, любители и професионалисти, специализирани групи по кикбокс за деца 4-9 години, 10-16 години,юноши девойки и възрастни, любители и професионалисти

АЛЕКСАНДРА ДИМИТРОВА С ПРИЗ ЗА КИКБОКСЬОР НА 2022-А

Европейската шампионка Александра Димитрова получи приза за Кикбоксьор на годината 2022 при жените. За втори път след 2020 г. тя печели отличието на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

ОЩЕ ЕДНА СЪСТЕЗАТЕЛКА НА ABC FIGHT CLUB В УИКИПЕДИЯ

В най-голямата многоезична електронна енциклопедия – Уикипедия вече има статия и за Александра Димитрова - първата българка в историята на кик бокс в България - носителка на европейска титла на фул контакт. Състезателката на столичния ABC FIGHT CLUB спечели историческата титла на Европейското първенство по кик бокс в Анталия, Турция, през ноември т.г.

СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ ЗА КУПАТА НА КМЕТА НА „КРЕМИКОВЦИ“

Световни и европейски шампиони ще се съберат в неделя, 11 декември, в спортната зала в кв. „Челопечене“. Заедно с тях на второто издание на турнира по бойни изкуства ще се включат и много деца, юноши и девойки и мъже и жени, които ще се състезават на таекуон-до и TKD-PRO (кик лайт).

СЕМИНАР С EДНА ОТ ЖИВИТЕ ЛЕГЕНДИ НА ХАПКИДО SGM HWANG IN SHIK

Една от големите легенди в хапкидо – гранд майстор Хванг Ин Шик (Hwang In Shik), посветил целия си живот на бойните изкуства, ще проведе семинар в гр. Бачка Топола, Сърбия.

ДВЕ СЕДМИЦИ ДО КОЛЕДНИЯ ТУРНИР ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА

✅Коледен турнир по бойни изкуства ще се проведе на 11 декември, неделя, в спортен комплекс в кв. „Челопечене“, ул. „Ангел Маджаров“ 31. ✅Състезанието ще е в дисциплините таекуон-до (форми и спаринг) и TKD-PRO (киклайт контакт).