Новини

Успешен старт за Петър Димитров и Стилиян Асенов на Световното първенство по кик бокс

Успешен старт за Петър Димитров и Стилиян Асенов на Световното първенство по кик бокс за кадети и юноши в първия ден от състезанието днес, 3 октомври в Лидо си Йесоло, Италия.

ДВАМА МЛАДЕЖИ ПРЕДСТАВЯТ ABC FIGHT CLUB НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КИК БОКС ЗА КАДЕТИ И ЮНОШИ В ИТАЛИЯ

Двама кикбоксьори от АBC FIGHT CLUB започват участието си на Световното първенство по кик бокс за кадети и юноши в Италия днес, 3 октомври като част от националния отбор на България????????.

КЛАСИКА: БОКС С ПАЛМИ РАНЧЕВ В ABC FIGHT CLUB

Чест и удоволствие беше за нас възможността отново в ABC FIGHT CLUB да споделим опита и знанията в бокса от Палми Ранчев и днес, 2 октомври, 2022 г. Забележителният наш треньор си остава един от най-дългогодишните приятели на ABC.

Габриела Ценкова държавен шампион по бокс!

Габриела Ценкова от ABC FIGHT CLUB победи на финала представителката на Шумен и завоюва шампионската титла по бокс в категория до 66 кг девойки.

БОКСОВАТА ЛЕГЕНДА ПАЛМИ РАНЧЕВ ОТНОВО С ТРЕНИРОВКИ И СЕМИНАР В ABC FIGHT CLUB

На 2 и 9 октомври 2022 г. ABC FIGHT CLUB е домакин на тренировки и семинар по бокс с изтъкнатия наш специалист Палми Ранчев.

КИКБОКС ТРЕНИРОВКИ ЗА НАЧИНАЕЩИ

НАШАТА ПРОГРАМА Е СЪЗДАДЕНА, ЗА ДА МОГАТ ТРЕНИРАЩИТЕ ДА ИЗГРАДЯТ ДОБРИ ОСНОВНИ ПОЗНАНИЯ ЗА КИКБОКСА КАТО БОЙНО ИЗКУСТВО И НАЧИН НА ЖИВОТ

22-И СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА НЕЗАВИСИМОСТ

На 22-и септември България чества едно от най-значимите събития от новата си история. На тази дата през 1908 г. българската държава, една от най-старите в Европа, обявява своята независимост.

Тренировки по Таекуон-до за деца 10-16 год.

ПРОГРАМАТА ЗА „НАЧИНАЕЩИ“ Е СЪЗДАДЕНА, ЗА ДА ПРЕДОСТАВИМ ВЪЗМОЖНОСТТА НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ ДА СТАРТИРАТ ТАЕКУОН-ДО НАЧАЛОТО СИ С ДОБРИ ОСНОВИ.

Тренировки по Кикбокс за деца 10-16 год.

НАШАТА ПРОГРАМА 4 – 9 ГОДИНИ“ Е СЪЗДАДЕНА, ЗА ДА МОГАТ ДЕЦАТА ДА ИЗГРАДЯТ ДОБРИ ОСНОВНИ ПОЗНАНИЯ ЗА КИКБОКСА КАТО БОЙНО ИЗКУСТВО И НАЧИН НА ЖИВОТ

Таекуондо за деца 4-9 год.

Тренировките по Таекуондо за деца 4-9 год. ще започнат от 19.09.2022г.

УСПЕХИ ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА ABC FIGHT CLUB НА ДП ПО КИКБОКС

От 02 до 04.09.2022г в град Варна се проведоха Държавното първенство по кикбокс в стил лоу кик. Състезанието се проведе в многофункционалната зала на Първа Езикова гимназия. За състезанието се регистрираха общо 220 състезателя от 34 спортни клуба от страната.

ЕВРО-АЗИАТСКО ТАЕКУОН-ДО GTF ПЪРВЕНСТВО

От 26 до 30 октомври 2022 г. ще се състоят три големи събития, свързани с таекуон-до и бойните изкуства, с домакин град Гирне (Кирения) на остров Кипър (Северен Кипър).