Новини

НАЧАЛО НА ГРУПАТА ПО ТАЕКУОН-ДО ЗА ДЕЦА 5-9Г.

На 18.09.2023г. стартира отново групада по таекуон-до за деца 5-9 годишни.Национален стадион”Васил Левски” ,сектор Б, вход 1, зала 5 Б

НОВА ГРУПА ПО КИКБОКС ЗА НАПРЕДНАЛИ И СЪСТЕЗАТЕЛИ ДЕЦА 10-16Г.

Тренировки по Кикбокс за деца 10-16 год. напреднали и състезатели

ЧЕТИРИ ЗЛАТНИ МЕДАЛА НА EUROPEAN INTERCONTINENTAL TAEKWON-DO GTF CHAMPIONSHIP

Четири златни, един сребърен и един бронзов медал спечели българският отбор на Европейското Интерконтинентално първенство по таекуон-до GTF (European Intercontinental Taekwon-do GTF Championship), което се проведе в Кирения, Северен Кипър, от 12 до 17 септември.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО САВАТЕ И WORLD COMBAT GAMES ПРЕЗ ОКТОМВРИ

За участие и в двете се класира състезателката на ABC FIGHT CLUB Александра Димитрова. През юли, заедно с нейния треньор Красимир Гергинов, тя участва успешно на Световното първенство по савате комба във Вараждин, Хърватия, което беше квалификация и за двете събития.

ТРЕНИРОВКИТЕ СА ЗДРАВЕ

Движението и физическата активност имат сериозен успех в борбата със затлъстяването. Доказва го и опитът в спортните зали на ABC FIGHT CLUB, където тренират хора от 4 до 60+ години.

ДВЕ СЪСТЕЗАНИЯ ПО БОКС ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Две състезания по бокс ще се проведат през септември. Те са част от държавния спортен календар за 2023 г. и на двете СК „Файт“ ще участва със свои състезатели.

СЕМИНАР ХАПКИДО С ГМ ДЖУ УНГ СЕО

Семинар и тренировки по хапкидо с ГМ Джу Унг Сео, 8 дан, Южна Корея ще се проведат от 29 септември до 1 октомври в Бачка Топола, Сърбия.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?

Може да започнете с таекуон-до… А ABC FIGHT CLUB дава възможност да се представяте още на кикбокс, бокс, савате и други разновидности на бойните спортове и бойните изкуства.

ЗАЩО ТРЕНИРАМЕ С ДОБОК?

ДОБОК – традиционното облекло на ТАЕКУОН-ДО е утвърдено в сегашния си вид през 1982 г. За това разказва том II на Енциклопедията на таекуон-до, съставена от неговия създател генерал Чой Хонг Хи.

ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕДИ ТАЕКУОН-ДО

Преди дни, на 15 август 2023 г., се навършиха 78 години от освобождението на Корея от японска окупация. Датата се отбелязва като национален празник и в двете Кореи.

КАК ДА ТРЕНИРАМ ?

Дръжте съзнанието си отворено; бъдете честни към своята собствена тренировка; бъдете учтиви с инструкторите и съотборниците си и следвайте правилата на вашата зала (доджанг).

ХАПКИДО ОТ СЕПТЕМВРИ В ABC FIGHT CLUB

Тренировки по хапкидо (корейско бойно изкуство за самоотбрана) се провеждат сряда от 19.30 - 20.45 ч и неделя от 12.15-13.45ч. в зала 5 Б на Националния стадион "Васил Левски"