Новини

ДЕНЯТ 1 МАРТ И САМ ИЛ ТУЛ В ТАЕКУОН-ДО

В света на ТАЕКУОН-ДО днес е денят САМ ИЛ. Това е 16-ата от формите (тул) в таекуон-до, която символизира деня на обявяването на Движението за независимост на Корея на 1 март 1919 г.

СЕДЕМ МЕДАЛА ЗА СЕДЕМ УЧАСТНИЦИ НА ДП ТАЕКУОН-ДО

Общо седем медала спечелиха седемте състезатели на ABC FIGHT CLUB на Държавното първенство по таекуон-до ITF – спаринг и силов тест, което се проведе в София на 24 и 25 февруари 2024 г. ✅В комплексното класиране по медали ABC FIGHT CLUB се нареди на 4-о място, със спечелени 4 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал.

Трето място в крайното класиране при мъже, жени и деца на ДП по Таекуон-до ITF

Три златни, един сребърен и един бронзов медал в първия ден от Държавното първенство по таекуон-до ITF на спаринг за състезателите на ABC FIGHT CLUB.

Семинар по Хапкидо с ГМ Ким Беом

семинар ХАПКИДО на 16 март в Солун, Гърция, с ГМ Ким Беом

Златен и два сребърни медала за девойките и жените на СК "ФАЙТ"

Златен и два сребърни медала за девойките и жените на СК "ФАЙТ" на Държавното лично отборно първенство по бокс за младежи и девойки и жени, което се провежда в Плевен до 24 февруари 2024 г.

ДВЕ ПОБЕДИ ЗА СК "ФАЙТ" В ПЪРВИЯ ДЕН ОТ ДЪРЖАВНОТО ПО БОКС В ПЛЕВЕН

Мартина Бенева и Габриела Ценкова победиха в срещите си в първия ден от Държавното лично отборно първенство по бокс за младежи и девойки и жени, което се провежда в Плевен.

ИЗПИТ "ЗВЕЗДА" НА 10 МАРТ

ℹ️Първият за 2024 г. изпит "звезда" по таекуон-до ще се проведе на 10 март 2024 г., неделя, за всички възрасти.

Защо да избереш ABC Fight Club?

ABC FIGHT CLUB е специализиран в тренировките по бойни изкуства повече от 28 години. Разполагаме с модерна база, опитни треньори и гъвкав график.

ФОРМИТЕ В ТАЕКУОН-ДО: ЗА УПРАЖНЕНИЕ ИЛИ ЗА САМОЗАЩИТА?

Има ли полза от тренировката на форми – е един често задаван въпрос. Краткият отговор е „да“ и практиката го е показала

СВОБОДЕН ВХОД ЗА УЧЕНИЦИ НА ТУРНИРА ПО БОКС "СТРАНДЖА" 2024г.

Свободен вход за деца и ученици ще има на юбилейното 75-о издание на Купа „Странджа“ по бокс.

Държавно първенство по таекуон-до ITF 2024г.

????Държавно първенство по таекуон-до ITF - форма, специална техника и самозащита Панагюрище, 3 февруари 2024 г. Четири медала⬇️

СТЕПЕНИ И КОЛАНИ В КИКБОКС

????Кикбокс възприема системата на степени и колани от други бойни изкуства. Коланите определят различното спортно-техническо ниво на трениращите. Свързани са с традициите в бойните изкуства и етикета и поведението в тренировъчните зали.