Новини

СВОБОДЕН ВХОД ЗА УЧЕНИЦИ НА ТУРНИРА ПО БОКС "СТРАНДЖА" 2024г.

Свободен вход за деца и ученици ще има на юбилейното 75-о издание на Купа „Странджа“ по бокс.

Държавно първенство по таекуон-до ITF 2024г.

????Държавно първенство по таекуон-до ITF - форма, специална техника и самозащита Панагюрище, 3 февруари 2024 г. Четири медала⬇️

СТЕПЕНИ И КОЛАНИ В КИКБОКС

????Кикбокс възприема системата на степени и колани от други бойни изкуства. Коланите определят различното спортно-техническо ниво на трениращите. Свързани са с традициите в бойните изкуства и етикета и поведението в тренировъчните зали.

ABC FIGHT CLUB -Изпит по таекуон-до за колани

Начало на изпита по Таекуон-до неделя, 10.00 ч. стадион"Васил Левски",зала 5 Б

КАКВО Е ТАЕКУОН-ДО?

Някои бойни стилове са почти толкова древни, колкото е самото човечество. ℹ️Практически е невъзможно да се проследи историята, за да се каже, къде и кога за първи път започва използването на ръцете и краката в единоборство и за самоотбрана.

Имал ли си желанието да постигнеш нещо самостоятелно, но мисълта, че ще отнеме огромни усилия и време, да те спира?

Тук ключовата дума е “самостоятелно”. Основната формула за неуспех. Колкото и да е важна мотивацията, ти се нуждаеш от правилна насока и знание как да стартираш.

КИКБОКС ИЗПИТ ЗА КОЛАНИ 28.01.2024

На 28.01. 2024 г., неделя,от 10.00ч. ще се проведе изпит по кикбокс. Могат да се явят желаещите за повишаване на степен или за първа степен по кикбокс които тренират в групите на клуба .

Запази своя час за инвидуална тренировка ДНЕС!

Възползвай се от възможността да изградиш бойни умения на ТОП ниво с помощта доказани специалисти в областта.

ПЕТ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ОТ КИКБОКС ТУРНИРА PLOVDIV OPEN

Пет златни и три сребърни медала спечелиха шестима състезатели на ABC FIGHT CLUB от международния турнир по кикбокс Plovdiv Open. Състезанието се проведе на 16 и 17 декември 2023 г. в зала "Сила" в Пловдив. ???? ➡️Това е последното състезание за 2023 г.

5 начина за правилно възстановяване след тренировка

1.Стречинг Стречингът е “мостът” между края на тренировката и началото на възстановяването, който го прави плавно и постепенно. Най-подценяваният начин за оптимизиране на вашето представяне

ПЕТ МЕДАЛА ОТ KING OF TAEKWON-DO

Три златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал спечелиха шестима състезатели на ABC FIGHT CLUB на 9-ия международен турнир King of Taekwon-do. Състезанието се проведе от 1 до 3 декември в Солун