Новини

ДВЕ СЪСТЕЗАНИЯ ПО БОКС ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Две състезания по бокс ще се проведат през септември. Те са част от държавния спортен календар за 2023 г. и на двете СК „Файт“ ще участва със свои състезатели.

СЕМИНАР ХАПКИДО С ГМ ДЖУ УНГ СЕО

Семинар и тренировки по хапкидо с ГМ Джу Унг Сео, 8 дан, Южна Корея ще се проведат от 29 септември до 1 октомври в Бачка Топола, Сърбия.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?

Може да започнете с таекуон-до… А ABC FIGHT CLUB дава възможност да се представяте още на кикбокс, бокс, савате и други разновидности на бойните спортове и бойните изкуства.

ЗАЩО ТРЕНИРАМЕ С ДОБОК?

ДОБОК – традиционното облекло на ТАЕКУОН-ДО е утвърдено в сегашния си вид през 1982 г. За това разказва том II на Енциклопедията на таекуон-до, съставена от неговия създател генерал Чой Хонг Хи.

ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕДИ ТАЕКУОН-ДО

Преди дни, на 15 август 2023 г., се навършиха 78 години от освобождението на Корея от японска окупация. Датата се отбелязва като национален празник и в двете Кореи.

КАК ДА ТРЕНИРАМ ?

Дръжте съзнанието си отворено; бъдете честни към своята собствена тренировка; бъдете учтиви с инструкторите и съотборниците си и следвайте правилата на вашата зала (доджанг).

ХАПКИДО ОТ СЕПТЕМВРИ В ABC FIGHT CLUB

Тренировки по хапкидо (корейско бойно изкуство за самоотбрана) се провеждат сряда от 19.30 - 20.45 ч и неделя от 12.15-13.45ч. в зала 5 Б на Националния стадион "Васил Левски"

УСПЕШНИ УЧАСТИЯ НА КИКБОКС И САВАТЕ ПРЕЗ ЮНИ И ЮЛИ

Александра Димитрова съчетава успешно таекуон-до, кикбокс и савате

БЕЗПЛАТНИ ТРЕНИРОВКИ ПРЕЗ АВГУСТ

ABC FIGHT CLUB организира през месец август 2023г. безплатни тренировки по бокс, кикбокс, таекуон-до по график.

PRE-ТЕСТ – СИЛОВ ТЕСТ

На 6 август, неделя, в залата на ABC FIGHT CLUB на Националния стадион „Васил Левски“ ще се проведат: ➡️PRE-TEST - ЧЕРНИ КОЛАНИ - ПРЕДВАРИТЕЛЕН ИЗПИТ за кандидатите за степен по таекуон-до от I-ви дан нагоре;

Световното първенство по савате комба

На Световното първенство по савате комба (квалификационен турнир) във Вараждин, Хърватия, ABC FIGHT CLUB е представен от Александра Димитрова и нейния треньор Красимир Гергинов.

ОТЗВУК ОТ КИКБОКСА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИГРИ

Поредно признание за представянето на Европейските игри в Полша получи състезателката ни по кикбокс Александра Димитрова. В турнира по кикбокс тя спечели бронзов медал на фул контакт – 52 кг.