Новини

КИК БОКС НА ЕВРОПЕЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТСКИ ШАМПИОНАТ В ЗАГРЕБ ПРЕЗ 2023 Г.

Европейски университетски шампионат на бойните спортове (European Universities Combat Sports Championships) ще се проведе от 20 до 23 юли 2023 г. в Загреб, Хърватия. Събитието включва четири бойни спорта – таекуондо WT, джудо, карате и кик бокс.

Александра Димитрова спечели титлата по кикбокс К-1

На провелото се държавно първенство по кикбокс стил К-1 abc fight club участва с трима състезатели.

10 ЗЛАТНИ МЕДАЛА НА ЕВРО-АЗИАТСКА КУПА ПО ТАЕКУОН-ДО GTF В КИРЕНИЯ, СЕВЕРЕН КИПЪР

0 златни и три сребърни медала и купа спечели отборът на ABC FIGHT CLUB на Евро-Азиатското таекуон-до GTF първенство на 28 и 29 октомври в град Кирения, Северен Кипър.

СЕДМИЦА НА БОКС, КИК БОКС И ТАЕКУОН-ДО В ABC FIGHT CLUB

Състезатели и треньори от ABC FIGHT CLUB участваха в няколко спортни прояви на международно и национално ниво по бокс, кик бокс и таекуон-до през изминалата седмица, наред с редовните тренировки по график.

ЗА ПАЛМИ РАНЧЕВ БОКСЪТ Е БЕЗ ГРАНИЦИ

✅Забележителният със спортното си дълголетие наш треньор по бокс Палми Ранчев отново доказа, че за силата на спортния дух няма граници. През последните години той предава опита си в бокса основно в Испания. ????Сега обаче ще проведе семинар и тренировка на 9 октомври, неделя, в столичния ABC FIGHT CLUB.

Успешен старт за Петър Димитров и Стилиян Асенов на Световното първенство по кик бокс

Успешен старт за Петър Димитров и Стилиян Асенов на Световното първенство по кик бокс за кадети и юноши в първия ден от състезанието днес, 3 октомври в Лидо си Йесоло, Италия.

ДВАМА МЛАДЕЖИ ПРЕДСТАВЯТ ABC FIGHT CLUB НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КИК БОКС ЗА КАДЕТИ И ЮНОШИ В ИТАЛИЯ

Двама кикбоксьори от АBC FIGHT CLUB започват участието си на Световното първенство по кик бокс за кадети и юноши в Италия днес, 3 октомври като част от националния отбор на България????????.

КЛАСИКА: БОКС С ПАЛМИ РАНЧЕВ В ABC FIGHT CLUB

Чест и удоволствие беше за нас възможността отново в ABC FIGHT CLUB да споделим опита и знанията в бокса от Палми Ранчев и днес, 2 октомври, 2022 г. Забележителният наш треньор си остава един от най-дългогодишните приятели на ABC.

Габриела Ценкова държавен шампион по бокс!

Габриела Ценкова от ABC FIGHT CLUB победи на финала представителката на Шумен и завоюва шампионската титла по бокс в категория до 66 кг девойки.

БОКСОВАТА ЛЕГЕНДА ПАЛМИ РАНЧЕВ ОТНОВО С ТРЕНИРОВКИ И СЕМИНАР В ABC FIGHT CLUB

На 2 и 9 октомври 2022 г. ABC FIGHT CLUB е домакин на тренировки и семинар по бокс с изтъкнатия наш специалист Палми Ранчев.

КИКБОКС ТРЕНИРОВКИ ЗА НАЧИНАЕЩИ

НАШАТА ПРОГРАМА Е СЪЗДАДЕНА, ЗА ДА МОГАТ ТРЕНИРАЩИТЕ ДА ИЗГРАДЯТ ДОБРИ ОСНОВНИ ПОЗНАНИЯ ЗА КИКБОКСА КАТО БОЙНО ИЗКУСТВО И НАЧИН НА ЖИВОТ

22-И СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА НЕЗАВИСИМОСТ

На 22-и септември България чества едно от най-значимите събития от новата си история. На тази дата през 1908 г. българската държава, една от най-старите в Европа, обявява своята независимост.