Новини

Изпит "звездичка" 10 - 1 гуп

ABC FIGHT CLUB ще проведе изпит по Таекуон-до за "звездичка" на 20.06.2020г. от 10.00ч. в зала 4 Б на стадион"Васил Левски"

ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОНЯТИЕТО ТАЕКУОН-ДО

Какво означава понятието ”Таекуон-до”? Може да се каже, че Таекуон-до е начин на живот. Таекуон-до - това е един от видовете бойни изкуства (самоотбрана без оръжие). Но това далеч не е всичко.

ТАЙНАТА НА МЕЧА

Истинският път на Будо не е в надпреварата или конфликта; той е отвъд живота и смъртта, отвъд победата и поражението.

От 26.05.2020г. тренировки в зала за всички възрасти

На основание заповед на министъра на здравеопазването искаме да ви съобщим че от 26.05.2020г. се подновяват груповите и индивидуални тренировки на закрито за всички възрасти.

Условия за тренировки в зала

Във връзка с отварянето на залите за тренировка искаме да ви уведомим за условията при които ще работят залите на този етап.

Начало на тренировките в зала

Искаме да ви информираме че очакваме в понеделник 18.05.2020г. да получим инструкции от управата на стадион"Васил Левски" как ще започне използването на залата.

Започваме тренировки на открито

График на тренировките на открито: Тренировки на открито таекуон-до - понеделник, сряда, петък от 18.00-19.00ч., Кикбокс - вторник, четвъртък петък от 18.30-19.30ч

ХАЕДОНГ КУМДО - Корейското бойно изкуство с меч

В модерни времена, това традиционно бойно изкуство, което иначе е било предназначено само за армията, е вече достъпно за всички заинтересовани трениращи.

Малко известни неща за бойния вик

Бойният вик "киай" в японските бойни изкуства или "киап" в корейските бойни изкуства е викът който убива.В бойните изкуства терминът често се отнася до кратък вик по време или след определена техника.

Вярвайте в уменията по кикбокс, но никога не спирайте да се развивате !

Тренировката по кикбокс #4 - никога не спирай да се развиваш!

Тайната на tornadokick

В тази тренировка по Таекуон-до ще дадем някои съвети с които да си подобрите техниката на самбек долио чаги (tornadokick) или ще ви помогмат да започнете да изпълнявате тази техника.

Тренировка кикбокс #3

Днес тренировката по кикбокс #3 ще представи Стефан Вачев треньор по кикбокс и бокс в ABC FIGHT CLUB.