Новини

Държавно първенство по кикбокс лоу кик

ДП по кик бокс – лоу кик –деца 11-12г., деца 13-14г. юноши и девойки младша(15-16г) и старша възраст (17-18г.), мъже и жени

Пролетен лагер по кикбокс 2021/ABC FIGHT CAMP 2021

ABC FIGHT CLUB организира пролетен лагер за всички, които тренират кикбокс.Лагера ще се проведе в Банско, Terra Complex от 04 април (неделя) до 10 април (събота) 2021 г.

30 ГОДИНИ ОТ СВЕТОВНОТО ПО ТАЕКУОН-ДО I.T.F. В МОНРЕАЛ (1990)

През 2020 г. се навършиха 30 години от Седмото Световно първенство по таекуон-до I.T.F. в Монреал (1990) и българското участие в него.

Изпит по кикбокс

Доколкото напредъкът в тренировъчната зала се измерва с цветовете на т.нар. колани, любопитно е как се преливат традициите от бойните изкуства в бойните спортове. Така са се появили степените или – коланите, включително и в кик бокс.

КИК БОКС КОЛАНИТЕ

Динамичен и атрактивен, съвременният кик бокс предлага възможности за тренировки буквално за всякакъв тип хора: от трениращи „за здраве и тонус“ до широк набор от състезания и гала изяви.

Новия календара на ABC FIGHT CLUB за 2021 година

Календара на ABC FIGHT CLUB за 2021 година е в наличност.Тренировки по таекуондо,кикбокс,бокс,хапкидо,кумдо,мма

30 ГОДИНИ ОТ ПЪРВИЯ ОРГАНИЗИРАН ТАЕКУОН-ДО ЛАГЕР

Идеята за тренировки на открито присъства изначално и в Енциклопедията на таекуон-до, създадена от неговия основател корейския генерал Чой Хонг Хи, което прави още по-лесно възприемането на лагерите.

ГРАФИК НА ТРЕНИРОВКИТЕ ПО КИКБОКС

Тренировки по кикбокс за деца, юноши и девойки,мъже и жени . гр.София, бул.Евлоги и Христо Георгиеви 38 Национален стадион "Васил Левски", сектор Б,зала 5 Б,www.abcfight.com

ТРЕНИРОВКИ ПО ТАЕКУОН-ДО ГРАФИК

Тренировки по таекуондо за деца, юноши и девойки,мъже и жени . гр.София, бул.Евлоги и Христо Георгиеви 38 Национален стадион "Васил Левски", сектор Б,зала 5 Б, www.abcfight.com, за повече информация на телефон: 0879636314, 0879636313

НАД 1500 ТРЕНИРОВКИ ЗА 2020 Г. В ABC FIGHT CLUB

ABC FIGHT CLUB - инвестирахме време, средства и усилия в това -трениращите да са по-здрави, по-организирани, по-дисциплинирани и самостоятелни чрез заниманията с бойни изкуства и бойни спортове.

ТРЕНИРОВКИТЕ ПО ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ

ГРАФИК ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ КИКБОКС, ТАЕКУОН-ДО, БОКС, КУМДО ПО ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ

ABC FIGHT CLUB пожелава на всички Весела Коледа

ABC FIGHT CLUB пожелава на всички Весела Коледа