Новини

Българска кикбоксьорка ще представя страната ни на Европейските игри

➡️Днес стана известен съставът на официалната българска делегация, която ще участва в Европейските игри в Краков Малополска (Полша) – най-голямото европейско спортно събитие за 2023 г. ✅В него е включена и състезателката на ABC FIGHT CLUB Александра Димитрова – европейска шампионка на кикбокс фул контакт. Тя спечели квотата за участие в Полша през ноември 2022 г. на Европейското първенство по кикбокс в Анталия.

ЗЛАТЕН МЕДАЛ В ПЪРВИЯ ДЕН ОТ ДЛШ ПО БОКС В ЯМБОЛ

Успешно започна участието на състезатели от ABC FIGHT CLUB в Държавния личен шампионат (ДЛШ) по бокс за младежи и девойки, който стартира в Ямбол днес, 6 юни.

ТАЕКУОН-ДО И КИК БОКС УИКЕНД

✅Успешно представяне записаха деца, юноши и девойки от ABC FIGHT CLUB на две състезания през уикенда. ➡️От 2 до 4 юни в София се проведоха Държавното първенство по кикбокс (татами) и международният турнир по таекуон-до ITF Sofia Open.

УСПЕШНО УЧАСТИЕ НА ТАЕКУОН-ДО ТУРНИР В БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Шестима млади таекуондисти от ABC FIGHT CLUB участваха успешно на международния турнир по таекуон-до 4th Grand Prix Open 2023. Състезанието се проведе в Зворник, Босна и Херцеговина, на 27 май.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПОЯС НА САВАТ PRO ГОСТУВА НА ТУРНИР ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА В "КРЕМИКОВЦИ"

✅✅✅Състезателката на ABC FIGHT CLUB Александра Димитрова го спечели по време на гала вечерта на сават комба и сават PRO на турнира World Open Savate, който се проведе в Пловдив през април.

Оспорвани срещи за Купата на кмета на турнир по бойни изкуства

Десетки срещи на таекуон-до и TKD – PRO се изиграха по време на третия турнир по бойни изкуства за Купата на кмета на столичния район „Кремиковци“. Състезанието се организира от ABC FIGHT CLUB и Район „Кремиковци“ и се проведе в спортната зала в кв. „Челопечене“ в неделя, 14 май.

Изпит по Таекуон-до "звездичка" 10 - 1 гуп на 21.05.2023г.

Начало на изпита 21.05.2023г. неделя, 10.00 ч.,зала 5 Б, ст."Васил Левски".

Турнира по бойни изкуства за Купата на кмета на район „Кремиковци“. 2023

5 май е крайният срок за записване за участие в Турнира по бойни изкуства за Купата на кмета на район „Кремиковци“. Надпреварите са в дисциплините таекуон-до (форми - тул и спаринг) и TKD-PRO (кик лайт).

АЛЕКСАНДРА ДИМИТРОВА С ТИТЛА НА САВАТЕ ПРО

Победителката от 2022 г. на Световната купа на савате комба до 21 години Александра Димитрова спечели титлата и на савате ПРО в първата за България гала вечер в този формат. Тя се проведе в събота в Пловдив в рамките на World Savate Open 2023/Open Mondial Savate в зала "Олимпиада"

Майстор Красимир Гергинов за кикбокса в Темпото на Кари

Как да започнем да тренираме кикбокс и какво трябва да знаем преди да прекрачим прага на залата? И каква е историята на този боен спорт? Отговорите търсим от майстор Красимир Гергинов директно в тренировъчната зала в Национален стадион „Васил Левски“.

68 ГОДИНИ ТАЕКУОН-ДО ПО СВЕТА

Преди 68 години, на 11 април 1955 г., една корейска система от техники за самоотбрана с крака и ръце официално получава своето международно признание под името ТАЕКУОН-ДО.

БЪЛГАРСКИ И ИСПАНСКИ БОКС С ПАЛМИ РАНЧЕВ

✅Неуморният наш треньор Палми Ранчев не спира да се развива и успешно да съчетава бокса и литературата. ➡️Тези дни той се завърна в България за представянето на двете му най-нови книги – „Хаосът в играта на джаги“ и „Под шапката на скитника – подреждане на уличните безпокойства“. ⬆️⬆️⬆️Между ангажиментите и срещите в столицата и страната, на 1 април, събота, той ще проведе и станалия традиционен за ABC FIGHT CLUB семинар и тренировка по бокс????.