Новини

Семинар по корейските бойни изкуства хапкидо и текион

Семинар по корейските бойни изкуства хапкидо и текион се провежда в Бачка Топола, Сърбия, на 30 септември и 1 октомври 2023 г.

ДВА МЕДАЛА ЗА СК "ФАЙТ" ОТ II КРЪГ НА ДЛОП ЗА МЛАДЕЖИ И ДЕВОЙКИ

Златен и бронзов медал спечелиха състезателите на СК "Файт" от завършилия в Горна Оряховица II кръг на Държавното лично отборно първенство по бокс за младежи и девойки. ➡️Състезанието се проведе от 26 до 30 септември 2023 г.

АЛЕКСАНДРА ДИМИТРОВА ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА ЗА СВЕТОВНА ТИТЛА НА САВАТE

Българката ще играе за световната титла на савате комба (френски бокс). ????На 7 октомври 2023 г. във Франция Александра Димитрова ще играе мач в четири рунда х 2 минути с Меган Амури (Франция) за световната титла в категорията до 52 кг.

Златен медал в първия ден от Държавното лично отборно първенство по бокс

Златен медал в първия ден от Държавното лично отборно първенство по бокс за младежи и девойки в Горна Оряховица.

НАЧАЛО НА ГРУПАТА ПО ТАЕКУОН-ДО ЗА ДЕЦА 5-9Г.

На 18.09.2023г. стартира отново групада по таекуон-до за деца 5-9 годишни.Национален стадион”Васил Левски” ,сектор Б, вход 1, зала 5 Б

НОВА ГРУПА ПО КИКБОКС ЗА НАПРЕДНАЛИ И СЪСТЕЗАТЕЛИ ДЕЦА 10-16Г.

Тренировки по Кикбокс за деца 10-16 год. напреднали и състезатели

ЧЕТИРИ ЗЛАТНИ МЕДАЛА НА EUROPEAN INTERCONTINENTAL TAEKWON-DO GTF CHAMPIONSHIP

Четири златни, един сребърен и един бронзов медал спечели българският отбор на Европейското Интерконтинентално първенство по таекуон-до GTF (European Intercontinental Taekwon-do GTF Championship), което се проведе в Кирения, Северен Кипър, от 12 до 17 септември.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО САВАТЕ И WORLD COMBAT GAMES ПРЕЗ ОКТОМВРИ

За участие и в двете се класира състезателката на ABC FIGHT CLUB Александра Димитрова. През юли, заедно с нейния треньор Красимир Гергинов, тя участва успешно на Световното първенство по савате комба във Вараждин, Хърватия, което беше квалификация и за двете събития.

ТРЕНИРОВКИТЕ СА ЗДРАВЕ

Движението и физическата активност имат сериозен успех в борбата със затлъстяването. Доказва го и опитът в спортните зали на ABC FIGHT CLUB, където тренират хора от 4 до 60+ години.

ДВЕ СЪСТЕЗАНИЯ ПО БОКС ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Две състезания по бокс ще се проведат през септември. Те са част от държавния спортен календар за 2023 г. и на двете СК „Файт“ ще участва със свои състезатели.

СЕМИНАР ХАПКИДО С ГМ ДЖУ УНГ СЕО

Семинар и тренировки по хапкидо с ГМ Джу Унг Сео, 8 дан, Южна Корея ще се проведат от 29 септември до 1 октомври в Бачка Топола, Сърбия.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?

Може да започнете с таекуон-до… А ABC FIGHT CLUB дава възможност да се представяте още на кикбокс, бокс, савате и други разновидности на бойните спортове и бойните изкуства.