Новини

Семинар с Гранд майстор Хванг Ин-Шик , Сърбия, Бачка Топола, декември 2022.

Сърбия, Бачка Топола, декември 2022. Семинар с живата легенда на бойните изкуства и един от първите ученици и впоследствие световно известни учители в хапкидо - Гранд майстор Хванг Ин-Шик (Hwang In-Shick). Участник в кино продукции с Брус Лий, Чък Норис, Джеки Чан, където прилага техники от Хапкидо в бойните сцени.

Тренировъчен график по време на празниците- национален стадион" Васил Левски "зала 5 Б

ABC FIGHT CLUB е специализиран в тренировките по бойни изкуства и бойни спортове в продължение на повече от 28 години. Клубът предлага различни видове тренировки - таекуон-до, кик бокс, бокс, савате, мма, корейските бойни изкуства хапкидо и кумдо, занимания по СИСТЕМА и др. Разполага с добре оборудвана спортна зала и предлага гъвкав график сутрин, вечер и през деня. Тренировките се водят от квалифицирани треньори и инструктори с дългогодишен практически стаж в работата с деца и възрастни. Има специализирани групи по таекуон-до за деца на възраст 5 - 9 години, 10-16 години, юноши и възрастни, любители и професионалисти, специализирани групи по кикбокс за деца 4-9 години, 10-16 години,юноши девойки и възрастни, любители и професионалисти

АЛЕКСАНДРА ДИМИТРОВА С ПРИЗ ЗА КИКБОКСЬОР НА 2022-А

Европейската шампионка Александра Димитрова получи приза за Кикбоксьор на годината 2022 при жените. За втори път след 2020 г. тя печели отличието на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

ОЩЕ ЕДНА СЪСТЕЗАТЕЛКА НА ABC FIGHT CLUB В УИКИПЕДИЯ

В най-голямата многоезична електронна енциклопедия – Уикипедия вече има статия и за Александра Димитрова - първата българка в историята на кик бокс в България - носителка на европейска титла на фул контакт. Състезателката на столичния ABC FIGHT CLUB спечели историческата титла на Европейското първенство по кик бокс в Анталия, Турция, през ноември т.г.

СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ ЗА КУПАТА НА КМЕТА НА „КРЕМИКОВЦИ“

Световни и европейски шампиони ще се съберат в неделя, 11 декември, в спортната зала в кв. „Челопечене“. Заедно с тях на второто издание на турнира по бойни изкуства ще се включат и много деца, юноши и девойки и мъже и жени, които ще се състезават на таекуон-до и TKD-PRO (кик лайт).

СЕМИНАР С EДНА ОТ ЖИВИТЕ ЛЕГЕНДИ НА ХАПКИДО SGM HWANG IN SHIK

Една от големите легенди в хапкидо – гранд майстор Хванг Ин Шик (Hwang In Shik), посветил целия си живот на бойните изкуства, ще проведе семинар в гр. Бачка Топола, Сърбия.

ДВЕ СЕДМИЦИ ДО КОЛЕДНИЯ ТУРНИР ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА

✅Коледен турнир по бойни изкуства ще се проведе на 11 декември, неделя, в спортен комплекс в кв. „Челопечене“, ул. „Ангел Маджаров“ 31. ✅Състезанието ще е в дисциплините таекуон-до (форми и спаринг) и TKD-PRO (киклайт контакт).

АЛЕКСАНДРА ДИМИТРОВА ЕВРОПЕЙСКА ШАМПИОНКА ПО КИКБОКС

На проведеното европейско първенство по кикбокс за мъже и жени в гр.Анталия,Турция Александра Димитрова завоюва златния медал в кат. до 52кг. стил фул контакт.

АЛЕКСАНДРА ДИМИТРОВА Е НА ФИНАЛ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КИКБОКС!

Александра Димитрова победи убедително в третия си мач срещу представителката на Норвегия, на европейското първенство по кикбокс в категория фул контакт жени 52 кг.

Александра Димитрова се класира на полуфинала на европейското първенство по кикбокс

На провеждащото се в град Анталия, Турция европейско първенство по кик бокс Александра Димитрова спечели убедително поредната си среща над представителката на Испания в стил фул контакт, жени до 52 кг. и се класира на полуфинала където ще срещне представителката на Норвегия.

Александра Димитрова с победа в първата среща на европейското първенство по кикбокс в Анталия, Турция.

На провеждащото се в град Анталия, Турция европейско първенство по кик бокс Александра Димитрова спечели първата си среща срещу представителката на Германия в стил фул контакт, жени до 52 кг.

КОЛЕДЕН ТУРНИР ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА

Коледния турнир ще се проведе на 11.12.2022г. в спортната зала на кв.Челопечене. Турнирът ще се проведе по правилата на Таекуон-до и TKD-PRO в дисциплините спаринг и форма.Участие могат да вземат всички членове на ABC FIGHT CLUB.Записване при треньорите на групите до 04.12.2022г.