Новини

ТРЕНИРОВКИ ПО ТАЕКУОН-ДО ЗА ДЕЦА 5-9г.

Тренировки по таекуон-до за деца, юноши и девойки,мъже и жени . гр.София, бул.Евлоги и Христо Георгиеви 38 Национален стадион "Васил Левски", вх.1,зала 4 Б www.abcfight.com

ТРЕНИРОВКИ ПО КИК БОКС ЗА ДЕЦА 10-16Г.

Тренировки по кикбокс за деца, юноши и девойки,мъже и жени . гр.София, бул.Евлоги и Христо Георгиеви 38 Национален стадион "Васил Левски", вх.1,зала 5 Б

4-ма дебютанти с 3-и златни медала

Четиримата състезатели на ABC Fight Club спечелиха три златни и един сребърен медал на държавното първенство по фул контакт в Каварна

КИК БОКС: 24 МЕДАЛА И ДВЕ ОТБОРНИ КУПИ ЗА ABC FIGHT CLUB НА ДЪРЖАВНОТО

С общо 23 медала и две отборни купи се завърнаха състезатели и треньори от ABC FIGHT CLUB от Държавното първенство по кик бокс (татами стилове), което се проведе в Спортен комплекс „Камчия“ от 14 до 16 август.

Семинар по Кумдо с Гранд Майстор Ким Джонг Сонг - 9-ти Дан

За първи път в България Гранд Майстор Ким Джонг Сонг - 9-ти Дан ще проведе семинар по Хаедонг Кумдо в залата на ABC FIGHT CLUB и по време на летния лагер на ABC FIGHT CLUB в св.Влас

Pre-Test Черни Колани 2020

На 09. август 2020 г.неделя, от 10.00 часа, в залата на ABC FIGHT CLUB на Национален стадион „Васил Левски“, ще се проведе предварителен изпит за черни колани, които са I-ви, II-ри, III-ти, VI-ти, V-ти дан .

ТАЕКУОН-ДО И ФИЗИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ ЧАСТ 2

Вследствие на тренировките, се нормализира теглото на тялото, наблюдава се увеличение на мускулната тъкан и спадане на мастната тъкан при пълните хора.

ЛЕТЕН ГРАФИК ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ ПО ТАЕКУОН-ДО

Летен гразфик за тренировките по Таекуон-до от 27.07.2020г. до 21.09.2020г.

ТАЕКУОН-ДО И ФИЗИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ ЧАСТ 1

Изучаването на Таекуон-до дава на практикуващите няколко уникални преимущества във физическата подготовка. Без съмнение, едно от най-ценните богатства на живота е доброто здраве. В същото време, един от главните грехове на човечеството е това, че не отделя достатъчно внимание на това богатство. ”Този, който не пренебрегва тялото и не вреди на нито една част от него, включително и косата, се счита за послушен син” - това гласи една източна мъдрост.

РАННО ЗАПИСВАНЕ ЗА ЛЕТЕН ЛАГЕР ABC FIGHT CLUB

Остават седем дни до края на ранното записване за летния лагер таекуондо и кикбокс.

ФИЛОСОФИЯ НА ТАЕКУОН-ДО

Философията на Таекуон-до се основава на етични, морални и духовни принципи, на чиято основа хората може да живеят заедно, в хармония.

ЗАЩО ТАЕКУОН-ДО В ABC FIGHT CLUB

ABC FIGHT CLUB е един от най-старите клубове по бойни изкуства в страната. Днес с гордост можем да кажем, че за изминалите 30 години голяма част от историята на корейското бойно изкуство таекуон-до в България е свързана с АВС. Доайен и основател на клуба е майстор Красимир Гергинов, VII дан в таекуон-до, международен инструктор и международен съдия, вицепрезидент на Българската федерация по таекуон-до ITF в периода 2009 – 2013 г., с богат международен опит в тренировки и семинари на корейски бойни изкуства.