Новини

Физическа активност по време на самоизолация - Тренировка по кикбокс

Видео тренировки по таекуон-до, кикбокс, бокс на желаещите да се развиват по време на самоизолация

Пролетен лагер "Kickfighting camp 2020" се отменя

ABC FIGHT CLUB информира всички записали се за пролетния лагер че във връзка със създалата се ситуация в България и удължаване на извънредното положение до 12.04.2020г. пролетния лагер се отменя.

Колко важна е основната техника в таекуон-до? Част 2

Всяко усъвършенстване стъпва на доброто заучаване на основата - още от практиката в тренировъчната зала на ABC Fight Club

Колко важна е основната техника в таекуон-до? Част 1

Всяко усъвършенстване стъпва на доброто заучаване на основата - още от практиката в тренировъчната зала на ABC Fight Club

СКРИТИТЕ ИСТИНИ ЗА ХАПКИДО В ТАЕКУОН-ДО

ХАПКИДО е корейско бойно изкуство, наподобяващо японското айкидзюцу. Приблизително се превежда като Пътят на координираната/съгласуваната сила (Way of coordinated energy/power). То е сравнително младо бойно изкуство, развило се между 1910 и 1945 г.

Временно преустановяване на тренировките в ABC FIGHT CLUB

Моля, не спирайте да тренирате, физическата активност стимулира имунитета и защитните сили на организма.

КУМДО – КОРЕЙСКОТО БОЙНО ИЗКУСТВО НА МЕЧА

ТРЕНИРОВКИ ПО КУМДО – КОРЕЙСКОТО БОЙНО ИЗКУСТВО НА МЕЧА ABC FIGHT CLUB гр.София, Ст. Васил Левски, вход 1, зала 4Б, вторник от 17.30 до 18.30 часа , събота и неделя от 15.30 до 16.30 часа.

Александра Димитрова с титла по кикбокс

Александра Димитреова завоюва златен медал на ДП по кикбокс стил лоу кик.

Медали по Таекуон-до за ABC FIGHT CLUB

На 07-08 март 2020г. в гр. Панагюрище се проведе ДП по Таекуон-до ITF в дисциплините форма и специална техника.

НАГРАДИ ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИ И ТРЕНЬОРИ НА ABC FIGHT CLUB ОТ БККМТ

На 29.02.2020г. по време на церемония  за награждаване на медалисти от световни и европейски първенства кикбокс през 2019г. бяха удостоени с почетни купи състезатели и треньори на ABC FIGHT CLUB.

Джоана Нуамеруе спечели втория си мач в своята професионална боксова кариера

Джоана Нуамеруе записа втора победа в своята професионална боксова кариера на галавечерта „Профешънъл боксинг челиндж“ 4 в столичната зала „Сиконко“. Тя победи по точки в 4-рундов мач Мария Живкович (Сър).

НОВА ГРУПА ПО БОКС ЗА ДЕЦА

Тренировките по бокс в ABC FIGHT CLUB развиват и укрепват сърдечно-съдовата, дихателната и нервната система. Подобряват реакцията, развиват координацията на движенията, бързината и пъргавината. В ABC FIGHT CLUB използваме най-доброто от различните методики за водене на тренировки по бокс, в клуба има трaдиция повече от 28г. в развитието на бойните спортове.