Професионалната лига на KWU с първи лагер за годината

Тримата световни шампиони на К-1 Гран При са вече добре познати у нас, а Краус дебютира много успешно като инструктор в последния месец на миналата година.

Председателят на Националната асоциация на бойните спортове в България и изпълнителен директор на Професионалната лига на KWU Шихан Иво Каменов и този път ще бъде част от звездния състав на инструктори на лагера и ще учи начинаещи и напреднали на техники в карате киокушин и K-1 фул контакт.

Главният секретар на Светоевния киокушин съюз Шихан Александр Пичкунов също ще води тренировки на предстоящия лагер във Варна. Медалистът от Гран При турнири на К-1 ще предава знанията си в карате киокушин и кикбокс на младите практикуващи, които биха искали да се учат на неговия универсален стил на провеждане на бой.

Лагерите под егидата на Професионалната лига на KWU жънат огромен успех и покачват значително нивото на бойците в България.

Събитието ще бъде съпътствано от SENSHI 11, като международната професионална бойна галавечер също ще е първата за 2022-ра година.