Kickfighting camp 2020

„ ABC FIGHT CLUB” организира от 12.04.2020г. до 18.04.2020г. "Kickfighting camp 2020" . Лагера е насочен към всички трениращи бокс,савате,таекуон-до, кикбокс, хапкидо, кумдо.

Ако искате да влезете във форма и тренирате бокс, кикбокс, таекуон-до, савате,хапкидо, кумдо и  искате да се запознаете с основата на техниките  на ударите с ръце и крака, да задълбочите познанията си и да развиете уменията си, да постигнете върхова форма в бойните спортове резервирайте своето лично обучение на „ Kickfighting camp 2020”.
Целта на тренировките по време на лагера е да създаде солидна психофизична структура чрез интензивна тренировка , да ви даде инструмент за фокусиране и дисциплина и насочване на усилията към постигане на вашите цели.
За вас ще се грижи екип от мулти- квалифицирани треньори с доказани  резултати на световно ниво, специалисти по кикбокс, бокс ,савате ,таекуон-до, хапкидо и кумдо.
Това е изключително събитие ще се проведе в „Тера комплекс” който се намира в подножието на величествената Пирин планина част от Световното природно наследство на ЮНЕСКО .Хотелът предлага отлично обзаведени просторни стаи и апартаменти за семейства разпределени в четири отделни сгради ,живописна гледка към Пирин планина и голф игрище създадено по проект на професионални британски голфа Ян Ууснам. Комплексът предлага също ресторант ,лоби бар със зала за игри, детски кът ,модерна релакс зона, отопляем закрит басейн ,джакузи, парна баня, сауна и фитнес.

ЗАЯВЕТЕ ВАШЕТО ОБУЧЕНИЕ НА "Kickfighting camp 2020" И ВЗЕМЕТЕ 20% НАМАЛЕНИЕ С РАННО ЗАПИСВАНЕ до 17.02.2020г. с внасяне на 50% от сумата. За по вече информация може да се консултирате с треньорите на групите.