ЗА ПАЛМИ РАНЧЕВ БОКСЪТ Е БЕЗ ГРАНИЦИ

Забележителният със спортното си дълголетие наш треньор по бокс Палми Ранчев отново доказа, че за силата на спортния дух няма граници.

През последните години той предава опита си в бокса основно в Испания.

????Сега обаче ще проведе семинар и тренировка на 9 октомври, неделя, в столичния ABC FIGHT CLUB.

☑️За седмица това е второто му гостуване в клуба. На първата тренировка на 2 октомври акцентът бяха боксови комбинации и изпреварващи техники при атака и защита, както и ценни съвети за стратегия на ринга.

Една динамична тренировка, с много настроение и хумор, със специфични техники в бокса, работа по двойки, със спаринг партньори за всички, които проявиха интерес – треньори, състезатели, приятели. За да се реализират обаче младите в спорта, са им необходими дисциплина, режим и упорита работа, споделя той.

Който разбрал – разбрал.

✅Освен с енциклопедичните си познания в бокса, Палми Ранчев е забележителен и със спортното си дълголетие и с прекрасната физическа форма. За него в пълна сила важи спортната максима: „В спорта няма млади и стари, има можещи и неможещи“. Той е със собствен принос в подготовката на много от първите ни шампиони и медалисти и в бойни спортове, различни от бокса още от 90-те години на ХХ век. Също така – и към изграждането на методиката, по която и до днес се тренира в редица спортни зали.

В Испания????????, в боксов клуб в Барселона, сам тренира и споделя опита си, което го държи в кондиция с новостите в любимия спорт.

☑️Останалото време е за много писане, в което, както много пъти е казвал, вкарва в книгите екзотични образи от спорта и живота. Много гледане и анализи на стотици боксови срещи и събития от настоящето и миналото.

Неуморен е и с тичането като с дъщеря си Адриана участват на различни дистанции в официални кросове, полумаратонски и маратонски дисциплини.

***

⬆️⬆️⬆️Следваща тренировка с Палми Ранчев:

9 октомври, неделя, 14.00 ч

✅За записване: 0879 63 63 14