Семинар с Гранд майстор Хванг Ин-Шик , Сърбия, Бачка Топола, декември 2022.

✅✅Сърбия, Бачка Топола, декември 2022. Семинар с живата легенда на бойните изкуства и един от първите ученици и впоследствие световно известни учители в хапкидо - Гранд майстор Хванг Ин-Шик (Hwang In-Shick).

⬆️Днес на 82 години, Х дан Хапкидо, посветил целия си живот на разпространението и обучението в Хапкидо и прилагането му в различни аспекти на обществения живот - от обучението на правоохранителни органи, до филмовата индустрия на Холивуд.

⬆️Участник в кино продукции с Брус Лий, Чък Норис, Джеки Чан, където прилага техники от Хапкидо в бойните сцени.

⬆️Два дни на теория и практика, с възможност да се общува с ГМ Хванг не само по време на тренировките, а и в неформална обстановка. Практически занимания и обмяна на опит с участници от Сърбия, от таекуон-до клуба в Банска Бистрица, Словакия; от Новосибирск в Русия - последователи на Хапкидо школата на Jee Han Jee (Джи Хан Джи, днес в САЩ); от Унгария, от Хърватия, Гърция, от Швеция, екзотично представяне от Хавай, както и от Торонто, Канада. Всичко това - при отличната организация на Майстор Ненад Врекич, председател на Федерацията на Сърбия по Хапкидо, в прекрасните условия на Miznah hotel в Туристически комплекс Зобнатица, един от най-старите хиподруми, известни в бивша Югославия.

✅✅✅"Уважавам всички бойни изкуства", казва ГМ Хванг при един от многобройните разговори за философията, която следва. И допълва, че не е спирал да се учи в Хапкидо, на всяко място, с всякакви хора, и приема всяко предизвикателство като свой учител.