СЕМИНАР ПО БОКС И КИКБОКС С ПАЛМИ РАНЧЕВ В ABC FIGHT CLUB

Палми Ранчев, е специалист в прилагането на изпреварваща система. Тренировките му включват техники и тактически решения, които все още не са станали популярни, а се използват само от школи със световни успехи.

Емблематичният треньор по бокс и кикбокс отново ще предава опита си в бойните спортове. През месец октомври Палми Ранчев ще проведе три тренировки, съответно на 22, 24 и 27.10.2019г в ABC FIGHT CLUB. По време на семинара ще обърне внимание върху усъвършенстването както на стандартни, така и на нетипични техники в бокса.

Тренировките са подходящи както за професионалисти, така и за любители. Всички, които проявяват по-широк интерес към бойните спортове са добре дошли да се включат.

Палми Ранчев е една от най-интересните фигури в бойните спортове у нас. Дълги години той съчетава своето непрекъснато развитие с работата си на високо професионално ниво с тренировките за любители. Впечатлителни са познанията му в съвременните тенденции на бокса, така и редовно поддържаната му физическа форма. При него може да се види, че спортът е начин на живот. Бокс, кикбокс, савате, бягане и други физически активности се редуват с писателска и обществена дейност. Всеки, който го познава отблизо, знае че прави тренировките си предимно за собствено удоволствие и със стари приятели.

Последните месеци той прекарва в Испания, където освен, че пише активно, води тренировки предимно на профсионални боксьори. Палми Ранчев многократно е водил семинари по бокс и кикбокс в страната и то предимно в столичния ABC FIGHT CLUB. Заедно с треньорът по таекуон-до майстор Красимир Гергинов, създават и развиват клуба и уникалната му методика на тренировки още от края на миналия век. „От „хиляда години" тренираме и непрекъснато обменяме информация в сферата на бойните спортове и нямаме причини да сме недоволни един от друг", отбелязва Палми Ранчев.

И до днес Палми Ранчев впечатлява с неуморната си активност в различни области. Скоро се очаква да излезе новият му сборник с разкази, отпечатан от българско издателство -  „Което е написано, остава. Другото - постоянно се изопачава", отбелязва той.

В залата някои от физическите му упражнения са предизвикателство за голяма част от съвременните спортисти. Видеата с боксови техники приличат на онлайн учебник, а всяка среща в залата с него привлича хора от различни поколения и с различен социален статус.

ТРЕНИРОВКИ

Национален стадион "Васил Левски", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 38, сектор Б, вход 1, зала 4 Б, ABC FIGHT CLUB

22.10.2019г. - БОКС от 19.30-21.00ч.

24. 10.2019г. - КИКБОКС от 19.30-21.00ч.

27. 10.2019г. - БОКС от 14.00-15.30ч.

ЦЕНА - 10лв. (клубни карти не важат)

Подходяща екипировка:

за Бокс - бинтове, ръкавици, гума за уста, по желание каска

за Кикбокс - бинтове, ръкавици, гума за уста, протектори за крака, по желание каска

Повече информация за тренировките и графика на провеждането им може да намерите тук.