СЕМИНАР ХАПКИДО С ГМ ДЖУ УНГ СЕО

⬆️⬆️Семинар и тренировки по хапкидо с ГМ Джу Унг Сео, 8 дан, Южна Корея ще се проведат от 29 септември до 1 октомври в Бачка Топола, Сърбия.

????Домакин е Мастер Ненад Врекич, който отправи покана към ABC FIGHT CLUB за участие в семинара на ГМ Джу Унг Сео, при интерес.

⬆️⬆️ГМ Джу Унг Сео е провеждал многократно тренировки по хапкидо и те кион, включително и в България. Трениращи от ABC FIGHT CLUB участват в негови семинари през 2017 г. и 2018 г.

✅Роден е през 1966 г. в Южна Корея, практикува хапкидо от 7-годишен, впоследствие и други корейски бойни изкуства. Към момента е 8 дан хапкидо, 7-ми дан текион.

✅Отваря школата „EulJiKwan Dojang“ през 1991 г. Инструктор е в полицията в родния си град в Южна Корея.

✅Неговата школа, наричана още стил, „EulJiKwan“, е фокусирана върху самоотбраната и главно върху техниките за постигане на контрол. Той преподава много богат стил, който включва ритници, удари с ръце, техники за падане и дори форми, които той създава, за да позволи на учениците да практикуват повече сами.

✅Представител е на „EulJiKwan World Union“ – общност, която обединява хора, които практикуват корейски бойни изкуства и обменят опит в тях. От 2000 г. последователно разпространява хапкидо и текион в чужбина. Всяка година нарастващ брой хора следват неговото преподаване и учениците го канят да води семинари в много страни като Франция, Италия, Германия, Англия, Обединените арабски емирства, Португалия, Гърция и мн. др.

За още информация и записване:

????+879 63 63 14