Палми Ранчев специален гост на ФЕСТИВАЛ НА БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА 2024

ℹ️За първи път специален гост на ФЕСТИВАЛ НА БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА на 19 май 2024 г.беше изтъкнатият наш треньор по бокс Палми Ранчев????.

???? Той получи купа за цялостна дейност, заслуги в бойните спортове и дългогодишно сътрудничество. Тя бе връчена от майстор Красимир Гергинов, председател на ABC FIGHT CLUB и организатор на фестивала.

➡️Награждаването премина с присъщото на Палми Ранчев неподражаемо чувство за хумор, под аплодисментите на състезатели, треньори, съдии и гости на откриването и в присъствието на представители на общинското ръководство на Район Кремиковци.

????Палми Ранчев е свързал името си със самото начало на бокс и кикбокс тренировките в ABC още в началото на 90-те години на ХХ век.

➡️Допринася за подготовката на много от световните и европейските шампиони на клуба по таекуон-до и кикбокс????????.

➡️Има забележителни познания в бойните спортове и методика на подготовка на световно ниво, които с удоволствие споделя с треньорите в залата и с младите състезатели. Провел е десетки семинари и тренировки по бокс и кикбокс в залите на клуба и до днес остава един от най-големите приятели на ABC FIGHT CLUB.

????Забележителни са неговото присъствие, неизчерпаема енергия, боен дух и постоянство, от които с удоволствие черпим при всяко негово гостуване в залата.

✅Бъди жив и здрав Palmi Ranchev и продължавай да вдъхновяваш в спорта и в живота!

????????????