Отзвука на Световното първенство по таекуон-до GTF и OPEN Световна купа по таекуон-до в София

С удоволствие споделяме днес с вас малко от отзвука на Световното първенство по таекуон-до GTF и OPEN Световна купа по таекуон-до в София, този път сред новите ни приятели от Англия и Ирландия:)

Благодарим на @University of Liverpool Taekwondo, на мастер Костас Маврокоридис и неговия отбор за упоритото и честно състезание и ви оставяме с техните думи:

„GTF СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО

Какво абсолютно невероятно състезание и опит за всички нас. Опитът от обучението под ръководството на старши майстори в GTF, докато се състезавахме в страна, в която повечето от нас не са били преди, беше невероятен.

Завършваме състезанието с дванадесеетТ медала - 2 златни, 6 сребърни и 4 бронзови.

Ние от UOL TKD и представителите на GTF England бихме искали да благодарим на организаторите от GTF за провеждането на такова състезание и за тяхното гостоприемство.

Също така бихме искали да благодарим за гостоприемството и приятелското отношение на всички състезатели и приятели от Норвегия до България.

Всички се надяваме да продължим този успех в бъдещи състезания, като същевременно разпространяваме любовта към бойното изкуство през следващите месеци…“