Остава по-малко от една седмица за ранно записване за" Kickfighting camp 2020"

Спестете 20% с ранно записване за пролетен лагер " Kickfighting camp 2020"

Спестете 20% с ранно записване за пролетен лагер " Kickfighting camp 2020" като внесете 50% от сумата до 17.02.2020г. и си осигурете уникално преживяване , влезте във форма, запознайте се с основата на техниките  на ударите с ръце и крака, задълбочете познанията си и развйте уменията си.Целта на тренировките по време на лагера е да създаде солидна психофизична структура чрез интензивна тренировка , да ви даде инструмент за фокусиране и дисциплина и насочване на усилията към постигане на вашите цели.
За вас ще се грижи екип от мулти- квалифицирани треньори с доказани  резултати на световно ниво, специалисти по кикбокс, бокс ,савате ,таекуон-до, хапкидо и кумдо.
Това е изключително събитие ще се проведе в „Тера комплекс” който се намира в подножието на величествената Пирин планина част от Световното природно наследство на ЮНЕСКО .Хотелът предлага отлично обзаведени просторни стаи и апартаменти за семейства разпределени в четири отделни сгради ,живописна гледка към Пирин планина и голф игрище създадено по проект на професионални британски голфа Ян Ууснам. Комплексът предлага също ресторант ,лоби бар със зала за игри, детски кът ,модерна релакс зона, отопляем закрит басейн ,джакузи, парна баня, сауна и фитнес.