ОБМЯНА НА ОПИТ МЕЖДУ ABC FIGHT CLUB И NO LIMITS БАРСЕЛОНА

ℹ️Европейските тенденции в бойните спортове винаги са били актуална тема за ABC FIGHT CLUB. ➡️Като продължение на семинарите с известния наш треньор по бокс Палми Ранчев, този път обмяната на опит с клуба за бойни спортове „NO LIMITS“ Барселона, се състоя на испанска земя ????????????????.

✅По покана на Палми Ранчев, в „No Limits Sports Center“ - Барселона гостува Красимир Гергинов, треньор по таекуон-до, кикбокс и бокс в ABC FIGHT CLUB, и създател на клуба. Обсъдени бяха бъдещи възможности за сътрудничество и участия????.

????@No Limits Sports Center е специализиран за бокс, кикбокс, бразилско джиу джицу, крав мага и други бойни спортове. Треньорите и трениращите в клуба не пропускат да отбележат уменията на българския специалист Палми Ранчев и да му засвидетелстват уважение за знанията и опита, които споделя с тях. В залата е поставено и българското знаме, а като жест към него, са провели любителски турнир по бокс на негово име и са поставили специален негов плакат на стената на личностите на залата.