Как ни помагат тренировките по бойни изкуства в ежедневието?

Предимството при жените е елементът на изненадата, тъй като нападателят не очаква ответен удар. Чрез таекуон-до дамите напълно реално и ефективно могат да усвоят техники на самозащита.

ABC FIGHT CLUB е място за хора от различни възрасти, в клуба тренират деца от 5 г. до възрастни на 60 г.

✅ Дори и като общество да сме достигнали висока степен на колективна осъзнатост, хората сме с различни нива на развитие и на някои от нас поведението и реакциите са непредвидими.

✅ В повечето случаи жертви на нападение и агресия на улицата стават жените и децата. Защото се предполага, че са по-слаби и беззащитни.

✅ Предимството при жените е елементът на изненадата, тъй като нападателят не очаква ответен удар. Чрез таекуон-до дамите напълно реално и ефективно могат да усвоят техники на самозащита.

✅ На първо място, при евентуален инцидент на улицата, тези познания ще им дадат възможност да избегнат момента на вцепенението и бързо да разберат какво се случва.

✅ С тренировки може да се постигне овладяване на емоциите и запазване на самообладание, съответно да се реагира по най-правилния начин. Защото когато човек е в покой, действа чрез инстинктите си.

✅ Спокойствието дава възможност за адекватен отговор, но разбира се, са нужни и технически умения, добра физическа форма и мускули.

Повече информация и график на тренировките може да видите на www.abcfight.com