Физическа активност по време на самоизолация - Тренировка по кикбокс

Видео тренировки по таекуон-до, кикбокс, бокс на желаещите да се развиват по време на самоизолация

Здравейте на всички членове, приятели и симпатизанти на ABC FIGHT CLUB. Надяваме се  всички сте в добро здраве и спазвате изискванията за преодоляване на ситуацията в момента. Важно е за здравето по време на самоизолация да останете физически активни. Световната здравна организация дори излезе с препоръки за физическата активност по време на самоизолация:" СЗО препоръчва хората да остнат физически активни дори в периода на самоизолация и е разработила комплекс упражнения , които може да се извършват у дома без ползването на специален спортен инвентар.Заседналия начин на живот и нискато ниво на физическа активност могат да окажат негативно въздействие върху здравето, благоденствието и качеството на живот на хората, а смоизолацията може да предизвика допълнителен стрес и да застраши психичното им здраве." се казва в съобщението.

ABC FIGHT CLUB препоръчва когато тренирате в къщи да обърнете повече внимание и повторения на техниката. В бойните излуства и спортове това е най-важната част - правиланата техника на ударите с ръце и крака, блокове, движение и позиции с краката и т.н. От ABC FIGHT CLUB сме готови да предоставим видео тренировки по таекуон-до, кикбокс, бокс като за тази цел е необходимо;

1.Да се абонирате за нашия YOU TUBE канал: abcfightclub1

2.Всеки който има интерес за видео тренировки да изпрати съобщение на имейл:abctkd@gmail.com с текст"да интересувам се от видео тренировки по..........." и две имена.