Джоана Нуамеруе с участие на MAX FIGHT 50!

На 20.05.2022г. Джоана Нуамеруе се качва на ринга срещу грузинката Нана Докадзе

Запознайте се с JOANA NWAMERUE:

“Аз съм Джоана Нуамеруе made of chocolate хахах???? Отдаден, истински и алчен човек за успех. Спорта присъства в живота ми от 3 годишна възраст. Моите родители дадоха началото на всеки мой отдаден ден в залата, защото те самите са национални състезатели хандбал(мама) и футбол(татко). Бойните спортове ги практикувам вече 13 години в ABC FIGHT CLUB с треньор Красимир Гергинов. Започнах с Таекуондо, после Кик Бокс и вече окончателно професионално Бокс. Брат ми Дюк Нуамеруе е Световен и европейски шампион по Таекуондо и Кик бокс също!

Нямам свободно време, но винаги намирам време за всичко.

Извън залата работя като каскадьорка във филмовата индустрия, снимам клипове, филми и реклами с известни световни личности навсякъде по света, също така танцувам и съм events manager в един от най големите клубове в България EXE CLUB заедно с брат ми . (Нощния живот ми е слабост!)

Допълнително съм част от организацията на Боксовите Турнири в Централен Софийски затвор с министерство на Провосъдието.

Имам мой бранд за дрехи и също така съм Motivational Speaker. Най-голямото ми щастие е да разсмивам мама, да и давам повод да се гордее с мен както и всички хора, които обичам и УВАЖАВАМ. За това работя по въпроса всеки ден, който ми е дар от Бог.”

????Гледайте Джоана Нуамеруе на MAX FIGHT 50, Петък 20 Май!

MAX FIGHT 50 | 20.05.2022 | Велико Търново | Арбанаси | Калоянова Крепост

???? тел. за резервации: +359 882 111 113

▪️18:30 - Начало на подгряващи срещи

▪️19:30ч - Начало на основна файт карта LIVE по NOVA SPORT