БЪЛГАРСКИ И ИСПАНСКИ БОКС С ПАЛМИ РАНЧЕВ

✅Неуморният наш треньор Палми Ранчев не спира да се развива и успешно да съчетава бокса и литературата. ➡️Тези дни той се завърна в България за представянето на двете му най-нови книги – „Хаосът в играта на джаги“ и „Под шапката на скитника – подреждане на уличните безпокойства“.

⬆️⬆️⬆️Между ангажиментите и срещите в столицата и страната, на 1 април, събота, той ще проведе и станалия традиционен за ABC FIGHT CLUB семинар и тренировка по бокс????.

➡️Тренировката е възможност за всички, които искат да почерпят от неговия опит. Палми Ранчев не спира да се развива и успешно съчетава практиката си от българския и испанския бокс. В последните години той води тренировки по бокс в клуб „Ню Лимит“ в Барселона.

✅„Започнал съм като треньор в "Славия", доста време работих в други клубове (с най-голямо удоволствие в клуб "АВС"), така че и сега не правя нещо кой знае колко различно. Уча една група млади спортисти на бокс и бойни изкуства. И заедно с тях все още се чувствам млад. И удовлетворен. Защото има една голяма разлика в манталитета. Тук някои хора направят една-две победи в спорта и решават, че знаят и могат всичко. А там е точно обратното. Младите искат да научат и да извлекат всичко от опита и знанията на треньора. Имат съвсем друга нагласа и затова успяват“, споделя той в интервю.

⬆️⬆️⬆️Палми Ранчев е дългогодишен треньор в „Олимпийски надежди“ и в националния отбор; всепризнат специалист в прилагането на изпреварваща система. Тренировките му включват техники и тактически решения, които все още не са станали популярни, а се използват само от школи със световни успехи. На семинара в събота ще обърне внимание върху усъвършенстването и на стандартни, и на нетипични техники в бокса.

????Тренировката е подходяща за професионалисти и за любители. Тя ще се проведе на 1 април, събота, в СК „Файт“ на Националния стадион „Васил Левски“,

вход 26, зала 6Г.

За още информация и записване: 0879 63 63 14